Festival 2015

«Engel» (Sweden)

Engel (Sweden)

Група з Гьотеборгу, заснована у 2005 році Нікласом Енгеліном (гітарист всесвітньо відомої рок-групи «In Flames»). Колектив дуже швидко став одним із най потужніших представників скандинавської мелодичної дум-метал сцени. Група видала чотири повноформатних альбоми (Absolute Design – 2007, Threnody – 2010, Blood Of Saints – 2012, Raven Kings - 2014). Маючи за плечима виступи на сценах багатьох великих фестивалів Європи, перемоги у різноманітних номінаціях та перші місця у радіочартах, своє перше знайомство з Україною «Engel» почне саме з Херсону.

«Figure of Six» (Italy)

Figure of Six (Italy)

Групу засновано у 2003 році. Яскраві представники італійської метал-сцени, що грають у стилях від hardcore до newmetal. Дискографію групи складають три альбоми (Step One – 2005, Aion – 2008, Brand new life - 2014), які мали позитивні рецензії журналів, що пишуть про рок-музику. Зокрема, Rock Hard у Німеччині дуже високо оцінив альбом Aion, який більш ніж 10 тижнів був серед лідерів одного з німецьких чартів. Відео, відзняте на пісню Morning Star, вийшло в ефіри багатьох телевізійних каналів Європи.

«W. Angel's CONQUEST» (Ukraine)

W. Angel's CONQUEST (Україна, Київ)

Яскраві представники українського power metal. Група з м.Київ, яку було засновано у 1996 році. Шість альбомів (останній у травні цього року), збірка кращих пісень, що була видана японською філею Warner Music у 2012 році - далеко не повний перелік досягнень колективу. За свою, майже 20-річну, історію група жодного разу не грала у Херсоні.

«Infinite Tales» (Ukraine)

Infinite Tales (Україна, Київ)

Представники столичної метал-сцени. За свою восьмирічну історію (засновано у 2007 році) гурт відіграв на багатьох масштабних фестивалях України. У доробці колективу два альбоми (Only the Beginning – 2009 та Generation of the Last - 2014).

Maria Brown (м.Херсон, Україна)

Maria Brown (Україна, Херсон)

Група, яка почала писати свою історію в Херсоні, останні роки змінивши місце своєї діслокації на м.Львів. Визначають свій стиль як alternative, progressive. Отримала право виступу на головній сцені «кРоку» за підсумками голосування у соціальних мережах.

Defiant (м.Запоріжжя, Україна)

Defiant (Україна, Запоріжжя)

Група з міста Запоріжжя, що грає у стилі melodic heavy-power metal, другий рік поспіль вийде на головну сцену “кРоку”.