Фестиваль 2011

Throes Of Dawn (Фінляндія)

Throes Of Dawn (Фінляндія)

Групу було засновано двома шкільними друзями в 1994 році в Хельсінкі. Throes Of Dawn грають емоційний dark metal, комбінуя сінтезатор з гітарними ріфами. Музика не швидка, не агресивна, середньотемпова і важка, скримінг чередується з чистим вокалом. Сінтезатор відіграє важливу роль, створює атмосферу та придає глибину. Шанувальники колективу часто її порівнюють з культовим Pink Floyd. Throes Of Dawn має потужну армію свої шанувальників по всьому світу, альбоми фінських музикантів продаються в багатьох країнах Європи. Це буде перший виступ групи в Україні, в країні де її знають та шанують.

The Plaid (Німеччина)

The Plaid (Німеччина)

Групу створено 2006 року з молодих, обдарованих вихованців музичної школи м.Вайнхайм. Вважається одним з найперспективніших німецьких поп-рок колективів, переможці багатьох музичних конкурсів, часто приймають участь у різноманітних телевізійних проектах Німеччини. Виступ на сцені «кРоку» буде першим знайомством музикантів з Україною.

RockCrime (Естонія)

Група заснована 2005 року. Озорні, веселі рокери з Таллінну, які з концертами об’їздили  всю Естонію, приймали участь у відбірковому конкурсі Євробачення, де зайняли 3 місце, вперше їдуть в Україну, щоб зробити на сцені “кРоку” справжнє свято..

Just Playing Radio (Ростов на Дону, Росія)

Just Playing Radio (Росія, Ростов на Дону)

Одни із найяскравіших представників ростовської рок-сцени. Заснована в 2007 році. Всі музиканти колективу мают музичну освіту. Брали участь у фестивалях «Нашествіє», «Старий Мєльник», «Туборг фест»..

Morton (Україна, Київ)

Лідер та засновник групи, київський саунд продюсер Max Morton планував його як виключно студійний проект. Але шалений успіх дебютного мірі-альбому «Grimoire» надихнув його зібрати «живий» склад для виступів. Успішна ротація першого відзнятого кліпу на пісню «Sleeping King», пропозиція від провідного лейблу з Японії на випуск дебютного альбому групи свідчать про те, що на українській рок-сцені народився потужний, амбітний колектив з чудовими перспективами на успіх.

CryMona (Україна, Геничеськ)

Молодий, талановитий колектив з районного центра Херсонської області, міста Геничеськ. Троє професійних музикантів, які, обгрунтовано, спроможні стати одним з відкриттів цьогорічного фестивалю.