Фестиваль 2012

Oomph (Німеччина)

Неперевершені представники німецького індастріал-металу. Заснована у 1989 році, група за достатньо невеличкий проміжок часу отримала визнання у багатьох країнах світу. За всі роки свого існування склад Oomph залишається незмінним: Dero Goi – вокал, ударні, Crap – соло-гітара, клавішні та Flux – гітара. Навесні 2012 р. Було видано вже 12-й студійний альбом групи, який отримав назву “Des Wahnsinns Fette Beute”.

My Favorite Scar (Нідерланди)

My Favorite Scar (Нідерланди)

Потужні представники голландської метал-сцени. Взявши за основу американську школу сучасного року та додавши до неї європейський присмак, музиканти впевнено просуваються до вершин музичного рок-олімпу, відкриваючи нові сторінки розвитку сучасного рок-мистецтва. My Favorite Scar  - це п’ятірка талановитих, визнаних у світі особистостей. Барабанщик колективу Стефан Ван Хастергт вже грав на сцені «кРоку» у складі всесвітньо відомих Within Temptetion..

Mellowtoy (Італія)

Хардкор/метал група із Мілана, роком народження якої є 2002 р. Під час їх концертів зі сцени на глядача обрушується шквал енергії. Потужні виступи італійців відгукуються швидким ростом армії шанувальників колективу. Регулярні запрошення на спільні виступи, які надходять до музикантів від топ-команд світової рок-сцени, зайвий раз підкреслюють їх дуже високий професійний рівень.

Фабула (м.Херсон, Україна)

Фабула (Україна, Херсон)

Єдиний представник цьогорічного фестивалю з жіночим вокалом. Заснована у Херсоні в середені листопаду 2006 року, «Фабула» вперше вийшла на сцену 1 вересня 2007 року. Дебют відбувся під час проведення 1-го «кРоку». Навесні 2011 року українським представництвом всесвітньо відомого лейбла ЕМІ було видано дебютний альбом колективу, який отримав назву «На краю».

Cantilena (Естонія)

Cantilena (Естонія)

Естонські треш-металісти за неповних чотири роки свого існування встигли відіграти більш ніж 50 концертів, серед яких спільний виступ з культовою групою з Бразилії “Sepultura”. Навесні 2012 року таллінські музиканти випустили дебютний альбом “Violent peace”, пісні якого і стануть основою їх фестивальної програми.

Август (Росія, Санкт-Петербург)

Легенда радянської та російської рок-сцени. У серпні 2012 року колективу виповнилось 30 років. Група із Санкт Петербурга у 2010 році вже грала на сцені міжнародного фестивалю «кРок у майбутнє».

Morton (Україна, Київ)

Молодй, амбітний проект київського саунд-продюсера та звукорежисера, лідера та вокаліста групи Максима Пасічника. За свою короткую історію група впевнено зайняла лідируючу позицію серед представників українського power-metal. Це буде їх другий виступ на сцені «кРоку».

My Favorite Scar (Нідерланди)

OneLegMan (Італія)

Представники італійської рок-сцени. Почали писати свою історію з 2003 р. Перший публічний виступ колективу відбувся у 2007 р., після чого групу було відзначено у багатьох музичних журналах Італії як одне із музичних відкриттів року. У 2011 р. було видано дебютний альбом «The Crack». Виступ в Херсоні на сцені фестивалю буде їх першим знайомством з Україною.

Паруса  (м.Херсон, Україна)

Паруса (Україна, Херсон)

Класичні представники хард-року після трьохрічної перерви знов повертаються на сцену. Почавши свій творчий шлях на межі сторіч у 2000 р., херсонська рок-група «Паруса» двічі брала участь у фестивалі «кРок у майбутнє» (у 2007 р. та 2008 р.).

Riff Action Family (Росія)

Riff Action Family (Росія)

Достатньо молодий російський рок-колектив, який відносить себе до представників грув-металу та хардкору. Почавши писати свою історію у 2009 році, музиканти вже встигли випустили альбом “Rock Kill”, відзняти кліп та пробитись до десятки фіналістів російського відбору 2012 р. на фінал конкурсу Євробачення.

Янсен Кукансен (м.Херсон, Україна)

Янсен Кукансен (Україна, Херсон)

Веселі, запальні херсонські хлопці, які визнають свій стиль виконання як «кукансен-рок». Є лауреатами 2-го міжнародного фестивалю «кРок у майбутнє».

Режим (м.Одеса, Україна)

Режим (Україна, Одеса)

Група заснована у 1994 році в м.Одеса. Грала на сцені «кРока» у 2008 році де вперше у своїй історії виконала пісню українською мовою. У доробку групи «Режим» - 10 альбомів.

Біла Вежа (м.Київ, Україна)

Біла Вежа (Україна, Київ)

Київська рок-група, заснована у 2002 році. Є яскравими представниками класичного хард-року. У своїй дискографії мають один україномовний альбом «Те, чого вже нема», який було видано у 2008 році.