Фестиваль 2014

Ibridoma (Italy)

Iталійська п’ятірка музикантів, яка грає в стилі melodic metal іноді класичний heavy metal. Група, яка крім Італії, має свої фан-клуби в інших країнах Європи (зокрема у Португалії), вперше буде грати в Україні..

MegamasS (Україна, Київ)

Rиївська метал-група, що грає в стилях ню-метал та металкор була заснована у 2004 році. Вважається однією з самих популярних, в цьому стилі рок-музики, колективом в Україні.

Cherry-Merry (Україна, Миколаїв)

Гурт заснований 2010 року у Миколаєві. Стилістику та манеру звучання гурту можна охарактеризувати як оригінальну суміш мелодійного британського інді та напористого гітарного американського «гаражного року» гранджу. У 2011 році гурт випустив перший EP «We'll blow your doors out!». Наприкінці 2012 року було оприлюднено дебютне відео до синглу «Rock'n'Rolla».

Янсен Кукансен (Україна, Херсон)

Веселі херсонські музканти, які визнають стиль музики, який вони виконують, як «кукансен-рок», вже вчетверте вийдуть на сцену «кРока».

Defiant (Україна, Запоріжжя)

Група із Запоріжжя, яка отримала право грати на сцені “кРока” за підсумками голосування фанатів у соціальних мережах. Грає у стилі melodic heavy-power metal та поєднує у своєму стилі енергійність та мелодізм.