Фестиваль 2017

SafeMode  (Sweden)

SafeMode  (Sweden)

Група заснована навесні 2007 р. у шведському місті Упсала. Грає в стилі metalcore. Після отримання у 2009 р. першого місця серед 600 рок-груп у шведському конкурсі Rockkarusellen їх було визнано як групу, яка зробила краще шоу, має чудові тексти пісень, демонструє вражаючі швидкість та енергію, має найкращий контакт з глядачем. Музиканти з успіхом давали концерти багатьма країнами Європи, двічі з грандіозним успіхом робили тур країнами Південної Америки. Приймали участь в ексклюзивних заходах потужного фестивалю «Sonisphere» та грали на сцені найбільшого фестивалю Скандинавії «Sweden Rock Festival». Видали два повноформатних альбоми: «For A Better Tomorrow» (2011) та «Colorblind» (2016). Їхні пісні лунають на радіохвилях США, при цьому Another Day Will Haunt тривалий час займала першу сходинку в переліку найбільш популярних.

Pitch Black Process (Turkey)

Pitch Black Process (Turkey)

Група з турецького міста Ізмір, заснована у 1999 р. Їхня музика наповнена енергією та національним колоритом. Успішні тури країнами Західної Європи, запрошення для участі на відомих фестивальних майданчиках та спільних концертах з грантами світової рок-сцени, серед яких: Testament, Slayer, In Flames, Moonspell, Opeth, Over Kill та інші. Дискографію складають чотири студійних альбоми: перші два з яких «One Reality» (2003) та «Execution in Necessary» (2007) були видані, коли група ще мала назву «Affliction». Релізи альбомів «Hand of God?» (2013) та «Derin» (2016) відбулись після зміни назви групи на «Pitch Black Process». Виступ на сцені «кРоку» - буде першим концертом групи в Україні.

Ангажемент на вівторок (Ukraine)

Ангажемент на вівторок (Ukraine)

Фольк-рок група з міста Павлоград, заснована у 2010 р. Один з найяскравіших представників етно-рок сцени України. Національні костюми, колоритні українські мелодії у виконанні музикантів перетворюють їхні виступи у яскраві шоу. У групи досить насичений концертний графік, участь у тематичних передачах на центральних ТВ. Дискографія складається з трьох виданих CD: «Волонтер» (2014), «Мольфари» (2015), «Забутими шляхами предків» (2017).

«WEESP» (Belarus)

WEESP (Belarus)

Група з міста Мінськ була заснована у 2008 році. Грає в стилі електронік-альтернатива. У 2016 році група грала на сцені «кРоку» та отримала купу позитивних відгуків від шанувальників рок-музики. Минулого року, крім концерту в Херсоні, білоруські музиканти здійснили вдалий тур країнами Східної Європи. У дискографії колективу один CD «The Void», який було видано у 2015 р. У записі альбому взяв участь фронтмен американського гурту «Norme Jean» Корі Брандан. Пісні «WEESP» періодично лунають на радіохвилях країн Європи та США.

«F.Way» (Switzerland)

F.Way (Switzerland)

Молода група із Швейцарії, заснована у 2014 р. Четвірка обдарованих музикантів, які грають веселий панк-рок, з кожним концертом активно збільшує армію своїх прихильників. Першим знайомством з Україною, став виступ влітку 2017 року на фестивалі «Atlas Weekend» в Києві.

SWIFT (Ukraine)

Група з Запоріжжя. Цього року святкує своє 20-річчя (створена у 1997 р.). Грає в стилі поп-рок. Музиканти відіграли десятки концертів різними містами України, приймали участь у багатьох фестивалях. Група видала три студійних альбоми: «13 часов» (2008), «Ендорфін» (2011), «Почни з себе» (2017).

«Slash Razboy» (Ukraine)

Slash Razboy (Ukraine)

Група з міста Канів Черкаської області. Створена у 2013 р. Грає в стилі глем-рок. У доробці колективу успішні концерти різними містами України, участь в ряді українських фестивалів.